11 feb 2011 Träning med Ida och Amanda på Stockby.

I dag åkte jag, Ida, Amanda, Lollo (Idas mamma) Jesper (Amandas pappa) och Sara (Idas lillasyster) till ridhuset för att trimma lite hoppning.

Ida har en maxad C-ponny som heter Fenix, men kallas för Prins fenix eller Fenan. Ida har ägt fenan sedan i sommras så dom börjar bli ett ganska sammansvettsat team.
Fenan är jätteduktig på att hoppa, men lite oryttinerad än så länge. Som tur är, har han Ida som utbildar och stöttar honom så att han blir bättre och säkrare hela tiden.


Amanda har en D-ponny som heter Picture, men kallas allmänt för Pippi. Hon kom för ca 2 veckor sedan till stallet så Amanda och Pippi håller som bäst på att lära känna varandra så att även dom blir ett starkt team tills säsongen drar igång.

Pippi har lite mer rutin än Fenan, men är som sagt ny i familjen för Amandas del. Båda ponnyerna står på samma stall där tjejerna tränar tillsammans för Annelie. Eftersom Annelie är på semester och både Amanda och Ida ska debutera i hoppning nästa helg fick dom snällt hålla till godo med mig. Vi stoppade hela cirkussällskapet i bilar och trailrar och begav oss till ridhuset så dom fick känna på sina ponnyer, och hoppa några rundor innan säsongens första start!

Båda tjejerna var jätteduktiga och ponnyerna skötte sig exemplariskt. Lite ringrostigt efter vintervilan och allmänt dåligt underlag dom senaste veckorna, men lagom uppmjukning inför säsongen som drar igång om någon månad.
I morgon blir det en ny tur till ridhuset för att finslipa lite detaljer på backen.

Vi kommer förhoppningsvis vara någorlund redo inför debuten nästa helg. Då får vi, för första gången, se hur ponnyerna regerar på bortaplan.
Resultatet är ointressant. Vi vill bara få en första check på var vi står och vad som kanske måste ägnas lite mer detaljerad träning.

Fortsättning följer.....

Kommentarer
Postat av: amanda

tss, hålla till godo var väl att ta i hörru!! :) nu fåru ta å ta tag i designen på bloggen, jakob, dethär håller inte!! ;) ses ikväll å tack så mkt för igår!! /amanda

2011-02-12 @ 13:09:58
URL: http://teamnyman.se/
Postat av: ida

Du anar inte hur glad man blir när du skriver så snällt om oss! Det är den bästa peppen!!! :D

2011-02-13 @ 21:03:47
URL: http://teamnyman.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0