Tja ba bruuuudar........Tänkte ba seja att de e as-cool att den där andra bruden, hon med långa mörka håret har börgat skriva här ijen!! Inte för att ja har varit påren här blogen förr eller nåt!

Tycker even att de e fränt me brudar, som har såna där hobbis, som gullia jur å så! Hon me håret har ju 2 sånna där vita hestar! En e liksom, på nå sett me stora prikkar på, å mohikaanfrilla! Den andra e åkså rett ball för den e liksom, typ åkså vit fast me små prikkar, typ som hon liksom har kört den i leran i skogen eller nåt, som en crossbåge typ!!

Tyker på nå sett de e sjyst med brudar som åkså vill leka att dom sportar, som vi killar jör, fast inte lika farlit som oss!


Å ja har hört att en del tjejer åkså tycker att det e rolit att typ rida på sina hestar fast det e jettehögt om man faller av! Fast hon har ju bara bara såna småhestar, fast man måste ju börja nånstans tills redslan går över!

De e ju liksom inte me tjejer som det e me cobojs å indianer, för killar som rider e ju liksom födda till de sen många många år tillbaks! Om man liksom kollar på alla kungar å miletärer å riddare å drak-dödare å sånna!

Husomhelst, jag brukar liksåm INTE kolla på den här sidan för den är rett tjejig å så, men av nån anledning kommer man till den här sidan endå när man slår på daton liksåm. -Måste va syrran som mekkat med daton på nåvis eller nåt, typ!

Ville ba säja att hon som e tebaks nu, hon me långa håret, hade lagt in en film som hon såg när hon åkte hem till sig ijen från landet liksom!


här e fresten en bild på mej,
när ja e ute å jör stureplan liksom!
så jävla snygg om jag får seja de sjelv!
ni får ringa, får vi se om jag pallar å svara!
ska ner till spybar i kväll å bränna nåra tusen!Enyhow (de e ett engelska-utryck som betyden typ "å så vidare")

Hon la iallafall in en film som hon sa va asbra. Så då liksom tykkte ja att -faaan va najs liksom.

Hon sa liksom inte ordeklit att de va en sån där tjejji film SOM VA JÄTTESORGLI. De borde hon skrivet me liksom feeta STORA bokstever så man viste det innan liksåm!! Ja liksåm ba tryckte på den där spettsiga pilen utan att veta att det var en tjejfilm asså!!

Filmen va ganska liten å inte så himla lång liksåm, så ja fatta inte riktit hure sluta, men de va vel för att de va en tjejfilm?

Men den va jättesorgli så ja börja liksom as-grina för hon tjejen på filmen var född utan hår, å de måste va jettejobbit för då måste man ju ha mössa på sej hela tiden, å de blir ju as-varmt när de e somar, å ingen vill att man ska haka på till tenisvekan i båsta till eksempel, eller spybar eller nåt.

Ja vill ba seja att det va inte OK för ja hade precis tenkt att gå och vila middag så jag ska va fräsh i kvell, så ja hade precis smörjit in mej i ansiktet med min dag-vilo-krem.


Nu började den liksåm rinna och jag fick saltvatten i ögonen å det jorde faktisk jätteont! Å nu kan jag inte ha min ögonmask på mej så då kansje jag blir svulen runt ögonen i kväll. Dessutom kommer jag inte kunna sova för jag kommer drömma mardrömmar om att jag tappar allt mitt "äkta" hår och att Cameron Diaz inte lengre vill va ihop me mej, så att hon blir så där arj på mej, som hon blev på den där pappan, till flickan utan hår, som inte får gå på spybar!

Jag var tvungen att ringa min goa mamma för att få lite stöd, men hon hade nog inte tid att prata tror jag, för hon skrek bara "SUCK IT UP, WHIMP"
(whimp e mitt gulliga smeknamn hon hitta på åt mej när jag var liten) Sen va hon tvungen tvungen att slängå på luren i örat på mig! Hon kanske bakade eller nåt!

min gullia mammi! Visst e vi lika

Fast jag fatta inte va hon mena, för nu ereju redan saltvatten i krämen, så hur ska ja suga up den???

Jag komer sekert få påsar under ögonen, och vara helt mörk me under ögonen me!! Och det e faktiskt inte alls bra me saltvaten för hyn, det har min ansikts-terapeut sakt till mig, faktiskt.

Vill bara seja att ni får va noga med att varna när ni legger ut såna tjejjia filmer på bloggen, för annars blire as-jobbit för oss grabbar när syrran har mekkat med daton, och man hamnar här av misstag utan att fatta hur, å sen råkar trycka på en jetteledsen film utan att det var med mening, å man inte alls ville.

Nu har jag faktiskt fått en djup ångestsvacka, å det e ingen av mina "HOMIES" som vill komma och sitta med mig , för dom ligger och vilar för att inte se puffiga och trötta ut i hyn i kväll.

Så om jag INTE får napp ikvell kommer jag tillbaks. Jag har nemlien massa olika farlia kontakter från olika leskia förorter, och jag vet var ni finns,

"be scared!!" (det e åkså ett engelska-utryk som betyder "bli skrämd")Aaaaeghh!

PS: Ni kommer hitta filmen i ett inlägg längre ner. Tryck inte på pilen för allt går bara åt skogen om ni gör det!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0